Digital markedsføring av bolig 

De siste årene har digital markedsføring av bolig har blitt mer og mer vanlig. Digitale boligannonser er kanskje en selvfølge, men også andre deler av markedsføringsprosessen kan digitaliseres. I dag finnes det blant annet digitale visninger, der potensielle kjøpere ikke møter fysisk opp på visning. 

Digital markedsføring kan være så mangt – også innen boligsalg. I denne artikkelen skal vi se nærmere på temaet! 

Slik markedsførte man salgsobjekter før 

Digital markedsføring har ikke alltid vært et vanlig konsept. For bare to tiår siden var det ikke det. Da markedsførte man salgsobjekter på andre måter, gjerne i form av kataloger med bilder av salgsobjektene som ble sendt hjem i posten og fysiske bilder som var hengt opp i vinduet på kontoret til eiendomsmegleren. 

Dette er naturligvis ganske gammeldags eller old school som man gjerne kaller det i dag, men det var veldig enkelt. Alle visste hvor man fant informasjonen som man var ute etter. I dag er det ikke nødvendigvis vanskeligere, men det er litt mer komplekst – særlig for de som ikke kan det fra før. 

Hva er digital markedsføring av bolig? 

Når digital markedsføring av bolig ikke er fysiske kataloger og bilder i eiendomsmeglerens vindu lenger, hva er det da? Hvordan dette begrepet skal defineres ligger litt i selve begrepet; markedsføringen foregår nemlig digitalt. 

Når man markedsfører et salgsobjekt digitalt, bruker man Internett som et viktig verktøy i markedsføringen. Internett er et nyttig verktøy dersom man ønsker å spre et budskap, som i dette tilfellet vil være salg av bolig. 

Betaling fra en person til en annen

Digital markedsføring av bolig pris 

Men selv om man i forbindelse med markedsføring ikke alltid printer opp en haug med papirark lenger, så betyr ikke det at markedsføring av bolig er billig. Snarere tvert imot. 

Å markedsføre en bolig koster penger på nøyaktig samme måte som det gjorde før i tiden – om ikke mer ettersom markedet og prisene naturligvis har utviklet seg.  

Det er ikke mulig for oss i Din Meglertekst å gi deg en nøyaktig prislapp for hva digital markedsføring vil koste deg, ettersom dette vil variere med utgangspunkt i hvilken aktør du velger å benytte seg av. Hver enkelt aktør avgjør selv hvilken prismodell de bruker, og det vil ha en avgjørende faktor på prisen. 

Det som imidlertid er viktig å huske på i forbindelse med digital markedsføring av bolig er at det billigste ikke nødvendigvis er det beste. 

finn en god takst

Vi hjelper deg med meglertekst 

En viktig del av digital markedsføring av bolig er å sørge for en god meglertekst. Det kan dog være vanskelig dersom du ikke vet hva du driver med, så da kan det være en god idé å engasjere en som vet det. 

Din Meglertekst har spesialisert seg på å skrive meglertekster, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å forfatte en meglertekst som vil gjøre det umulig for interessentene å ikke møte på visning. 

Synes du at dette hørtes fristende ut? Da er det bare å ta kontakt med Din Meglertekst nå med det samme!