Er flyttebyrå verdt det?

Det å flytte består av mange prosesser – rydding, kasting, pakking, vasking, utflytting, transportering, innflytting, montering og rydding. Det sier seg selv at dette kan være en ganske tidkrevende aktivitet, men det avhenger selvsagt av hvor mye tid du velger å bruke på hver eneste prosess.

Vi har full forståelse for at du kanskje har lyst på litt hjelp til en så tidkrevende prosess, og det er heldigvis hjelp å få. Men hjelpen er naturligvis ikke gratis, så det er det viktig å ha i bakhodet. Så når vi stiller dette spørsmålet, så er det på generelt grunnlag: Er flyttebyrå verdt det?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvilken rolle et flyttebyrå vil spille i flytteprosessen din. Vi tenker nemlig at det er verdt det, hvis du først har muligheten til det.

Men det stopper ikke der. I tillegg til å argumentere for hvorfor det vil være verdt å hyre inn et flyttebyrå, så vil vi også gjøre denne prosessen enklere for deg. Til slutt i artikkelen vil vi se nærmere på noen anbefalte flyttebyråer i Oslo!    

Flytte

Slipp stresset med flytteprosessen

Se for deg at du står i et rom fullt av kasser og ting som ikke har blitt pakket ned enda. Det er ikke rart hvis du umiddelbart fikk litt høyere puls av den tanken. Det ville vi også fått, og det er nettopp det som er grunnen til at du bør velge å hyre inn et flyttebyrå.

Det er ingen hemmelighet at det å hyre inn noen til å hjelpe deg å flytte, er en form for luksus som ikke alle har råd til. Men hvis du har muligheten til det, så bør du seriøst vurdere det.

Tenk hvor enkelt flytteprosessen vil være, hvis du kan slippe unna å gjøre minimalt. Ved å velge det riktige flyttebyrået så kan du få hjelp til både å pakke ned, flytte ut, transportere, flytte inn og montere ting opp igjen. Det er en veldig deilig tanke!

Flytte

God organisering er viktig

Dersom du befinner deg i et kaos av rot og ting, så er det fort gjort å slenge det du har i hendene ned i den første ledige kassen du finner. Men det er ikke så veldig lurt. Organisering er nøkkelen til en god flytteopplevelse.

Vi skjønner at det kan være vanskelig å tenke klart i en så stressende situasjon, men det å tenke gjennom det på forhånd kan spare deg for mye stress. Sett deg ned og lag en liten huskeliste som du skal følge, før du tar fatt på pakkingen:

  • Gå gjennom eiendelene dine, og kast det du ikke vil ha med deg til ditt nye hjem. Ikke utsett det, for sannsynligheten for at du faktisk kommer til å gjøre det senere, er ganske liten.
  • Pakk rom for rom, og unngå å blande innhold fra to forskjellige rom i samme kasse.
  • Merk kassene med rommet der innholdet hører til, slik at flyttefolkene vet hvor de skal plassere hver enkelt kasse. Ved å plassere kassene med kjøkkenartikler på kjøkkenet, blir prosessen med å pakke ut umiddelbart så mye enklere.

Vær bevisst på hvor mye du legger i hver enkelt kasse, slik at de ikke blir for tunge.

Flyttebyrå

Anbefalte flyttebyrå i Oslo

Hvis du bor i Oslo-området og vil hyre inn et flyttebyrå, så trenger du bare å gjøre et kjapt søk på Internett. I løpet av noen få sekunder vil du sitte med flere gode alternativer. Nedenfor vil vi se nærmere på noen av flyttebyråene du finner i Oslo-området.

1) Solsidan Flyttebyrå

Solsidan Flyttebyrå er et flyttebyrå som ligger sentralt på Frogner. Hos dem kan du få hjelp til alt som hører med i flytteprosessen. Enten du trenger hjelp til å pakke ned og bære ut møblene dine av boligen, eller transportere og montere opp igjen i ditt nye hjem, så kan de hjelpe deg med det. 

Dette er et flyttebyrå som har mange år bak seg i denne bransjen, så du trenger ikke å tvile et eneste sekund på at arbeiderne i dette byrået vet hva de driver med.

I tillegg til flytting, tilbyr dette flyttebyrået også andre tjenester relatert til flytteprosessen.

2) Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS finner du sentralt på Majorstuen i Oslo. Dette er et byrå som tilbyr forskjellige tjenester, deriblant flyttetjenester.

De som jobber i dette byrået, er opptatt av at du skal føle deg godt ivaretatt som kunde. Det er det de jobber hardt for hver eneste dag. Punktlighet og trygghet er to av dette flyttebyråets verdiord.

Dette flyttebyrået tilbyr sine tjenester til både privatpersoner og bedrifter. Selv om primærområdet deres er Oslo og Akershus, så påtar de seg også flytteoppdrag til andre byer i Norge.

 

Flyttebyrå

3) Grünerløkka Flyttebyrå

Grünerløkka Flyttebyrå er et flyttebyrå med hovedkontoret sitt på Bislett i Oslo. Dette flyttebyrået ble startet av Robert Hedin og en partner i 2006, og byråets navn kommer av at begge på daværende tidspunkt bodde på nettopp Grünerløkka.

Dette flyttebyrået påtar seg oppdrag for både privatpersoner og bedrifter. De kan hjelpe deg med flytteprosesser i både stor og liten skala, produkttransport for bedrifter og forskjellige typer lagring.

Hos Grünerløkka Flyttebyrå er det kunden som er viktigst. Men dette flyttebyrået hjelper deg ikke bare med flytteprosessen. Dersom du har spørsmål eller trenger råd i forbindelse med pakking, vasking eller flytting, så hjelper de deg gjerne med det også.  

4) Flyttegutta AS

Dersom du bor litt utenfor bygryta, så kan det være aktuelt å benytte seg av et flyttebyrå som også gjør det. Flyttegutta AS er et flyttebyrå som akkurat har fått ny adresse. De flyttet sitt eget hovedkontor fra Kolbotn til Aleksander Kiellands Plass midt i Oslogryta!

Dette flyttebyrået ble etablert i 2004, og da var det et enkeltpersonforetak. 8 år senere, altså i 2012, ble det et aksjeselskap. Som både enkeltpersonforetak eller aksjeselskap hjelper Flyttegutta AS alle med å flytte alt, primært i Oslo og Viken.

Selv om primærområdet er Oslo og Viken, så kan de også hjelpe deg med flytteoppdrag til andre steder i Norge. Dette flyttebyrået har også samarbeidspartnere i Arendal, Bergen og Trondheim.