Hvilke møbler bør jeg bruke til visning?

Dersom du skal legge ut boligen din på markedet, kan det lønne seg å oppgradere møblene først. Disse spiller nemlig en stor rolle i å gi en potensiell kjøper følelsen av en god atmosfære i deres nye hjem.

Enkelte velger å leie inn møbler, mens andre kjøper sine nye møbler før de har flyttet inn i sitt nye hjem. Sistnevnte kan virke tungvint, men det kan også være en god plan for å øke verdien på din nåværende bolig.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom et par tips til hvilke møbler du bør bruke til visning.

Møbler

Frisk opp boligen med moderne møbler

Moderne møbler slår aldri feil. For eksempel kan du friske opp boligen med saccosekker fra Ambient Lounge. Disse vil gi en helt ny atmosfære i ethvert hjem, med sitt moderne design og flotte tekstiler.

Spesielt moderne er denne typen møbler i storbyene, der plass er viktig. Saccosekkene fra Ambient Lounge passer fint inn i kriker og kroker, og de er dessuten veldig lette å bære både inn i stua og ut på terrassen.

Dersom du frisker opp din gamle bolig med møbler, vil verdien av boligen øke. Dette er altså selv om møblene følger med deg til ditt nye hjem. Hvorfor vente til du er i ditt nye hjem med å kjøpe nye møbler?

Selvfølgelig er det litt kjedelig å flytte møblene rett etter at de har funnet sin plass. Allikevel vil økningen i verdi være mer enn verdt det når du ser sluttsummen på boligsalget!

fotografering av bolig

Leie møbler til visning

Et populært alternativ de senere årene har vært å leie møbler til visning. Her vil gjerne en boligstylist foreslå at det leies inn dyre og fine møbler for å gi kjøper et inntrykk av at boligen er verdt mer enn det den egentlig er.

Vi anbefaler deg å leie inn møbler til visning, med mindre du allerede hadde planlagt å kjøpe nye møbler til ditt neste hjem. Planlegger du sistnevnte, anbefaler vi å bruke disse møblene til visning i hjemmet du selger. 

Det finnes flere møbelforretninger som lar deg leie møbler over en periode på et par dager, eventuelt et par uker. Du kan også gå gjennom en boligstylist, som da altså hjelper deg med andre aspekter også, slik som dekor. 

Style bolig tips

Stuemøblene sier alt

Det er møblene i stua som folk flest bryr seg om. En flott sofa, et stort spisebord eller gamle tremøbler, er gjerne en innertier for folk flest. Stuemøblene sier alt om verdien til et hjem, og det er her du bør kjøpe/leie møbler til visning.

Sofaen er der folk flest bruker sin tid i hjemmet når de er våkne. Du kan eventuelt leie inn komfortable lenestoler også. Dersom du har stilige og komfortable møbler her, hjelper du kjøper å føle seg hjemme i stua di. 

Spisebordet er et annet viktig møbel for de fleste folk. Det er nemlig her familien samles, og der dagens viktigste måltid deles. Sikre at bordet er stort og at det gir kjøper en følelse av at «her skal det spises mat!»

Style bolig

Boligstyling før visning lønner seg

Det å style boligen før visning vil lønne seg. Vi har sett dette gang på gang i markedet, og en meglertekst sammen med bilder av fine møbler, kan virke meget godt for å vekke interesse og potensielle salg.

Blant de beste ideene for å style en bolig før visning, er nettopp det å kjøpe/leie inn møbler. Ønsker du å øke verdien til din bolig? Vel, nå har du et meget godt tips til din disposisjon – oppgrader boligen med nye møbler før visning!