Leie møbler til visning

Vurderer du å selge boligen din? Eller har du kanskje så vidt begynt på salgsprosessen? Så fremt det ikke har blitt arrangert visning allerede, så bør du vurdere muligheten for å leie møbler til visning. Det vil uten tvil ha en positiv effekt på førsteinntrykket interessentene får av boligen! 

Hensikten med å arrangere visning er å la folk som er interesserte i å kjøpe boligen komme for å ta boligen i øyesyn for å finne ut om dette er et sted hvor de kan tenke seg å bo i overskuelig fremtid. For at visningen skal få et positivt utfall, må du ta smarte valg som leder frem til dette. Hvilke møbler bør brukes under visning? Mange er usikre, og velger derfor å få hjelp på området.

Å leie møbler til visning er ikke et absolutt must. Nå til dags er det faktisk mange som velger å style boligen sin selv i forkant av visning, men det betyr ikke at du ikke skal vurdere det. I stedet bør du ta en titt på boligen din og prøve å se den gjennom en interessents øyne. Hva ville du gått for?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan leie møbler til visning, samt hvilke fordeler dette vil føre med seg.

Mann velger ut farger til boligstyling: Leie møbler til visning?

Boligstyling er viktig

Å leie møbler til visning dreier seg om boligstyling. Dette er en oppgave som vanligvis gjennomføres av en boligstylist.

Det foreligger ingen krav om formell utdanning for å kalle seg dette, så i teorien kan hvem som helst kalle seg boligstylist. I praksis vil det imidlertid være lurt å forsikre seg om at vedkommende har litt erfaring. Om du bruker en boligstylist uten erfaring, så kan du like så godt stå for boligstylingen selv.

Å leie inn noen til å style boligen din, er naturligvis ikke gratis. Dette kan faktsik sammenlignes med selve boligsalget, for dette er heller ikke gratis dersom man har leid inn et meglerkontor til oppdraget. Men det betyr ikke at boligstyling ikke er en god idé.

I motsetning til å leie inn et meglerkontor, så har du større bestemmelsesrett i forbindelse med boligstyling. Her kan du som regel velge mellom ulike typer boligstyling – full eller delvis styling.

Boligstylister jobber med styling av bolig: Leie møbler til visning?

Full styling av bolig

Den første typen boligstyling er full styling. Dette innebærer at du leier inn en boligstylist som tar seg av alt i forbindelse med styling av boligen. Dette vil i de fleste tilfeller innebære at man kan leie møbler til visning.

For noen kan prislappen på full styling fort bli litt stiv, for det er ikke uvanlig at dette ligger på mellom 10 000 og 15 000 kroner. I noen tilfeller kan man også måtte betale mer, men dette kommer an på hvor stor boligen er.

Men til tross for at boligstyling for noen er litt i det dyreste laget, er det et populært alternativ. Boligstylistene viser gang på gang at prosessen er verdt det, fordi man faktisk får god verdi for pengene.

Full styling er den komplette boligstylingspakken. Her er alt inkludert i prisen, som leie av møbler og styling av boligen. Det er dessuten svært praktisk om du allerede har flyttet ut av boligen, for da slipper du å la noen av møblene dine stå igjen.

Leie møbler til visning: Sjekkliste over hvilke møbler som inkluderes

Delvis boligstyling

Det andre alternativet du får i forbindelse med boligstyling, er delvis styling. Som navnet tilsier, så er dette en litt mindre pakke enn full styling.

Kjøp av delstyling forutsetter at de største møblene fremdeles befinner seg i boligen. Da vil boligstylisten ta utgangspunkt i disse når de styler boligen din. Eventuelt så kan de supplere med enkelte møbler og småting som interiørgjenstander, om det skulle være nødvendig.

Siden selger har det meste selv, så er ikke prisen for delstyling like stiv som noen kanskje synes den er i forbindelse med fullverdig styling. Men prisen vil nok ligge et sted mellom 5 000 og 10 000 kroner.

Befaring der boligstylist håndhilser på selger: Bør du leie møbler til visning?

Gratis befaring er inkludert

Om du har bestemt deg for å benytte deg av boligstylistens tjenester og leie møbler til visning, så vil du få mer enn bare en presentabel bolig å vise frem.

Dette vil naturligvis variere med utgangspunkt i hvilken aktør du velger, men i de fleste tilfeller er gratis befaring inkludert i prisen, enten du velger full styling eller delvis styling!

Med befaring så mener vi at boligstylisten kommer hjem til deg for å se hvordan det ser ut der. Hensikten med dette er at stylisten skal kunne danne seg et bilde i hodet på forhånd, noe som vil gjøre det mye enklere å faktisk style boligen senere. Det beste av alt – det koster deg ingen verdens ting!

Nå ut til målgruppen ved å leie møbler til visning

Å leie møbler til visning er lurt

Om du fremdeles er litt usikker på hvorvidt leie av møbler til visning er verdt investeringen eller ikke, kan vi fortelle at de fleste ikke angrer på bruk av tjenesten.

Å leie møbler til visning er faktisk kjempelurt! Prosessen har naturligvis noen åpenbare fordeler:

  • Du får ta med deg møblene til ditt nye hjem raskere.
  • De som kommer på visning vil få et godt første- og helhetsinntrykk av boligen din.
  • Du får verdifull hjelp av noen som virkelig kan styling.
  • Du trenger ikke å stresse over tanken på om du har gjort en god nok jobb. Boligen din vil definitivt se bra nok ut!

Husk at et vellykket boligsalg også avhenger av en god annonsetekst som er tilpasset målgruppen. Bestill boligannonsetekst via oss, og vær sikker på at du når ut til målgruppen!