Lukket visning – meglere på TV

«Lukket visning» lar meglere og andre lære mer om livet som eiendomsmegler. Dette er et populært TV-program fra Viaplay som gir oss et innblikk i hverdagen til fem ulike eiendomsmeglere. Dersom du er nysgjerrig på hvordan det er å bo luksuriøst, gir denne serien deg svar på nettopp det!

De fem meglerne Sanna Damhaug, Nils Nordvik, Øyvind Olstad, Espen Hordnes og Fredrik Lilloe tar seerne med til mange lekre eiendommer. Noen av eiendommene er lokalisert i Norge, men vi blir også tatt med til lekre eiendommer i utlandet.

Dersom du har kikket på Lukket visning og meglere i dette programmet, er det ikke usannsynlig at du får lyst til å bli eiendomsmegler selv! Serien gir nemlig et innblikk i hvordan det er å være eiendomsmegler.

Lukket visning

En smakebit på livet som eiendomsmegler

 Lukket visning sine meglere reiser rundt og besøker imponerende eiendommer i Norge og utlandet. Som seer blir man med på «lukket visning» hos flere av markedets dyreste eiendommer.

Du får et innblikk i hva som gjør en eiendom dyr, enten det er snakk om ekstravagant beliggenhet, forlokkende walk-in-closets eller strandlinje på tomten. Eiendomsmeglerne som er med i serien snakker om eiendommens unike kvaliteter, og kommer gjerne med prisantydninger.

Du kan da se på boliger som typisk sett ikke vil selges på det vanlige boligmarkedet. Ekstravagante og dyre boliger som dette blir ofte solgt etter å ha avholdt lukket visning for aktuelle kjøpere med tyngre lommebøker.

Bolig

Utfordrende å sette en god pris på boliger

Dersom du drømmer om å bli eiendomsmegler, kan det være nyttig å se på Lukket visning. I dette TV-programmet får du et innblikk i hvilke faktorer som legges til grunn når verdien på en bolig skal vurderes. Du vil se at både beliggenhet og fasiliteter spiller inn.

De dyre boligene er ikke bare lokalisert på beste vestkant, men også i utlandet. Du kan blant annet bli med på lukket visning til eiendommer i USA, som for eksempel på Upper East Side i New York.

Lukket visning sine meglere gir deg mulighet til å lære mer om verdivurdering av boliger i Norge versus i utlandet.

Eiendomsmegler

Lukket visning – kommende meglere kan lære mye av programmet

Enten du jobber som eiendomsmegler, eller drømmer om å tre inn i megleryrket, kan Lukket visning og meglere i dette programmet være nyttig å følge med på.

Du får innblikk i ulike utfordringer en eiendomsmegler kan møte på i arbeidsdagen. Du får dessuten lært mer om meglernes arbeidsmetode, både når det gjelder visning og verdivurdering.

Gjennom Lukket visning kan du blant annet få kunnskap om hvilke faktorer som gjør at prisen på en eiendom øker. Dette vil også komme til nytte når du skal skrive salgsprospekt og boligannonse, siden du vet hva kjøperne vektlegger.

Meglertekst

Trenger du hjelp med boligannonse eller salgsprospekt?

Lukket visning er et TV-program på TV3 som tar seerne med på lukkede visninger i luksuriøse boliger i Norge og utlandet.

Lukket visning sine meglere møter på mange spennende utfordringer. Du får derfor et verdifullt innblikk i arbeidshverdagen til eiendomsmeglere, og kan lære mer om hva som gjør en bolig dyr.

Når du skal selge en bolig er det viktig at du selger boligens sterkeste egenskaper i boligannonsen og salgsprospektet. Sistnevnte er viktig for markedsføringen av boligen, samtidig som skrivet skal gi potensielle kjøpere verdifulle opplysninger om boligen.

Dersom du ønsker hjelp med å utforme og skrive salgsprospekt eller boligannonser, kan Din Meglertekst ta seg av hele prosessen fra A–Å. Kontakt oss i dag og motta 500 ord gratis!