Meglertekst pris

Meglertekst pris er unektelig en viktig faktor for hvordan disse tekstene skal produseres. Lønner det seg å gjøre arbeidet internt, eller bør disse settes ut til byrå? Les mer om meglertekst pris her!

Meglerteksten spiller en veldig viktig rolle i markedsføringen av en bolig. Når du leser et prospekt eller en boligannonse, bør teksten du leser være god og komplementere bildene.

Ofte er det dessverre slik at tekstene ikke treffer. De virker gjerne masseproduserte og maskinskrevne. Men hva koster en god meglertekst fra profesjonelle tekstforfattere?

Meglertekst

Hva koster meglertekst?

Meglertekst prises per ord hos oss i Din Gruppen. Vi opererer med en fastpris per ord eks MVA. Prisen er synlig i vår nettbutikk. Det er mulighet for rabattavtaler dersom det bestilles i store volum eller over lengre perioder.

Prisen vår gjelder for både meglertekst i boligannonser og prospekt. Involvert i denne prisen ligger en stor del arbeid, noe vi går gjennom nedenfor.

Slik prises tjenesten

Prising av meglertekst avhenger av flere faktorer. Vi utfører følgende arbeid:

  • Research av boligenhet
  • Research av eiendomsmegler
  • Tekstproduksjon hos Din Gruppen
  • Korrekturrunder av meglertekst
  • Gratis redigering av meglertekst

Gjennom denne prosessen kvalitetssikrer vi meglerteksten, slik at du som megler blir så fornøyd som mulig. Er du ikke fornøyd, får du altså gratis redigering av teksten til du gir oss tommelen opp.

Meglertekst

Når mottar jeg min meglertekst?

Uansett om det er snakk om boligannonser eller prospekt, har vi i Din Meglertekst rask leveranse. Dette kan vi tilby fordi vi har tilgang til et stort nettverk av tekstforfattere hos Din Gruppen

Tekstene leveres som regel innenfor fem virkedager, men dette avhenger naturligvis av volumet som bestilles. Ta kontakt med oss på e-post for nærmere detaljer rundt din spesifikke ordre.

Meglertekst

Derfor bør du velge Din Meglertekst

Din Meglertekst har tilgang til noen av Norges beste tekstforfattere hos Din Gruppen. Dette er tekstforfattere som har hjulpet norske bedrifter med å selge for flerfoldige milliarder på nett.

De samme virkemidlene som fungerer for å selge produkter og tjenester, vil naturligvis også selge boliger. Ønsker du som megler det lille ekstra i meglerteksten, velger du Din Meglertekst.

Meglertekst

Motta hjelp nå!

Dersom du trenger hjelp til å skrive meglertekst, hjelper vi deg gjerne. Teamet vårt av profesjonelle tekstforfattere hos Din Gruppen sitter klare for å puste liv i teksten din.

Meglertekst kan enkelt bestilles gjennom vår nettbutikk. Bestill din meglertekst i dag!