Meglertekst

Meglertekst er med tiden blitt et ord innad i meglerbransjen. Dette ordet refererer til de tekstene meglere lager til sine prospekter. Meglertekst er unektelig viktige for å fremme salget av boligen.

Når en bolig skal selges, er det mange ting som må klaffe. Boligen må være innbydende, helst bedre enn alternativene i markedet, innenfor prissjiktet til kjøper, også videre. Mange faktorer spiller inn.

Flere av disse er det veldig vanskelig å gjøre noe med. Fra meglerens side er det nærmest kun markedsføringen som kan påvirke prosessen. Her er meglertekst et uvurderlig verktøy.

Tommel opp

Derfor trenger du god meglertekst

En god meglertekst fanger leserens oppmerksomhet. Selv om bilder kan si mer enn tusen ord, er det noe unikt og levende med ord som også kommuniserer noe veldig viktig om boligen.

Gjennom en meglertekst har du som eiendomsmegler en unik mulighet til å si akkurat det du vil. Da er det ikke særlig lurt å sløse bort plassen på de samme klisjefrasene som hundre kollegaer har.

To hender

Boligprospekt som frister til kjøp

Ditt boligprospekt må friste til kjøp. De færreste av oss blir fristet til kjøp når vi ikke ser forskjellen på hvert av prospektene i en bunke med 10 av disse – slik er dessverre markedet blitt i dag.

Gode bilder er utvilsomt effektivt, og grafisk design har virkelig gjort sin inntreden. Men en ting er sikkert, og det er at ingenting slår en god og unik meglertekst.

Meglertekst

Gode formuleringer selger boliger

Gode formuleringer selger helt enkelt godt, uansett hvilken bransje du opererer innenfor. I en meglertekst skal du klare å beskrive en bolig med få ord – og heldigvis med hjelp av bilder.

Beskrivende tekster kan være vanskelige å skrive, da de fort blir overfladiske. Det er dessuten fort gjort å rote seg bort i lange og ikke-lesbare setninger. Hold språket ditt kort og enkelt!

Meglertekst

En unik meglertekst – styr unna masseproduksjon

Dessverre er det mye masseproduksjon innenfor meglertekst. Vi opplever stadig at eiendomsmeglere sender oss forespørsler om hjelp, da det i markedet i dag er blitt en standard for tekstene.

Dette gjør at tekstene blir kjedelige og lite virkningsfulle. Vi anbefaler å styre unna masseproduksjon, da det ikke trenger å bli så mye dyrere å investere i en kreativ tekstforfatter til jobben.

Motta hjelp fra Din Meglertekst

Din Meglertekst er stolte over å levere unike og selgende meglerteksten. Som en merkevare under Din Gruppen AS, har vi tilgang på noen av Norges beste tekstforfattere hos Din Text.

Disse tekstforfatterne har skrevet reklametekster og produkttekster som har hjulpet norske bedrifter med å selge for milliarder av kroner. Hvem bedre til å skrive dine meglertekster?

Enten du er en megler eller en privatperson på utkikk etter hjelp til å skrive meglertekst, så er Din Meglertekst her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag!