Din Meglertekst logo
Din Meglertekst logo

Din Meglertekst er en merkevare under Din Gruppen AS. Vi leverer meglertekst til eiendomsmeglere og privatpersoner. Vårt mål er å revolusjonere hvordan bransjen anser tekst i markedsføringen. I dag er mye av det innholdet som produseres krampeaktig dårlig. Meglerspråk og robotaktige formuleringer gjør at folk flest ikke en gang leser boligannonsene. Der vet de allerede hva det vil stå før de åpner den!

Vi ønsker å gi et friskt pust inn i meglertekster med vår bakgrunn innen markedsføring. Din Gruppen AS eier også merkevaren Din Tekstforfatter, som har hjulpet næringslivet å selge for milliarder gjennom gode tekster. Teamet vårt jobber primært med boligannonser og salgsoppgaver. Går du til for eksempel Finn.no i dag, legger du fort merke til at nærmest alle annonsene bruker de samme adjektivene og beskrivelsene av boliger.

«Romslig» var kanskje et fint ord i gamle dager, men i dagens boligannonser betyr det nærmest ingenting. Meglerspråk har drept annonsene, og de blir i grunn bare støy for de aller fleste, mens en ser gjennom bilder i stedet. Det samme gjelder salgsoppgaver som inspirerer svært lite til kjøp i dag. Dersom megleren selv har skrevet, er det liten tvil om at ekspertisen er på plass – men motivasjonen for å skrive engasjerende er sjeldent til stede.