Tips til bedre boligannonser

Ønsker du tips til bedre boligannonser? En boligannonse er som regel det første møtet en potensiell kjøper har med salgsobjektet. Finn ut hvordan en god boligannonse bør se ut!

Mange eiendomsmeglere og private boligselgere ønsker tips til bedre boligannonser.

Med riktige formuleringer og tekststruktur kan mye oppnås! En traust boligannonse vil neppe overbevise potensielle boligkjøpere.

Det å kjøpe en bolig er kanskje den største investeringen noen gjør i løpet av livet. For å overbevise potensielle kjøpere om at boligen er verdt å se nærmere på, må du fremheve dens beste egenskaper.

Samtidig er det viktig å ikke overdrive, da dette kan gjøre annonsen mindre troverdig.

Sjekk ut våre beste tips til bedre boligannonser!

Boligannonse

Slik bør du forme boligannonsen

Ett av våre beste tips til bedre boligannonser, er å ha god struktur på teksten. Enkelte meglere har lange og tunge tekster uten avsnitt. Dette gjør det vanskelig for potensielle kjøpere å finne informasjonen de er ute etter.

Det er smart å ha beskrivende overskrifter og underoverskrifter, slik at nødvendig informasjon enkelt kan finnes av leseren. De fleste boligkjøpere ønsker raskt tilgang på informasjonen som er mest relevant for dem, enten det er fasiliteter i nærheten, antall soverom eller lignende.

Et annet tips til bedre boligannonser, er å ha punktlister i teksten. Dette gjør at leseren kan finne frem til aktuell informasjon på en oversiktlig og ryddig måte.

Meglerspråket

Kvitt deg med meglerspråket

Når du skal skrive boligannonser er det også lurt å kvitte seg med det typiske meglerspråket. Vi har alle sett boligannonser som er fulle av positivt ladde adjektiver og superlativer. Dette kan fort fremstå som overdrevent, eller at feil og mangler blir forsøkt dekket over.

Et av våre tips til bedre boligannonser er derfor å være ærlig om eventuelle mangler og feil, samtidig som boligens beste egenskaper fremheves. Mange meglere ender opp med å lage prangende annonser som fremstår lite pålitelige.

Husk at bildet i annonsen ofte sier mer enn tusen ord, og at du ikke trenger å «kaste bort» overskriften (annonsetittelen) på å si «Flott, romslig og smakfull 3-romsleilighet» dersom bildet avslører dette likevel. Bruk heller plassen på å beskrive andre relevante salgspunkter.

Passive formuleringer

Unngå passive formuleringer

Et annet tips til bedre boligannonser er å unngå passive formuleringer. Eksempler på verb i passiv form er «fås, inngis, gjøres, oppfordres og oppdages». Et eksempel på en passiv formulering kan for eksempel være «Det gjøres oppmerksom på…». 

Passive formuleringer som dette kan fort bli tunge, formelle og kjedelige å lese. Bruk heller et mindre formelt språk og henvend deg til leseren med aktive formuleringer. Skriv for eksempel «Vi gjør deg oppmerksom på…». Når formuleringen har en mottaker og avsender blir den mer lettlest!

Meglertekst

Slik skriver vi meglertekst

Vi har lang erfaring med markedsføringstekster, og bruker denne erfaringen også når vi lager meglertekster. Når vi skriver en boligannonse, tar vi blant annet hensyn til følgende faktorer:

  • Ryddig og oversiktlig struktur
  • Balansert bruk av positive adjektiver
  • Bruk av aktive formuleringer
  • Fremheving av viktig informasjon
  • Eiendommens beste egenskaper fremheves

Dette er våre beste tips til bedre boligannonser, og sørger for at leseren får et best mulig inntrykk av eiendommen som skal selges. Vi rosemaler ikke annonsen, men fremhever de beste kvalitetene.

Få hjelp fra Din Meglertekst

Blant våre beste tips til bedre boligannonser finner vi god tekststruktur, aktive formuleringer og balansert bruk av superlativer. Det å skrive en god meglertekst kan være utfordrende – selv for den mest drevne eiendomsmegler.

Enten du mangler inspirasjon eller ikke har tid til å skrive boligannonsen selv, finnes det hjelp å få. Din Meglertekst lager boligannonser som er både engasjerende og informative for potensielle kjøpere.

Kontakt oss i dag og motta en gratis prøvetekst på 500 ord!